Workshops – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Workshops voor kinderen

Slijm maken, een huis bouwen, kliederen, experimenteren, mozaïeken, potten bakken en nog veer meer workshops biedt Kinderatelier Buiten de lijntjes aan.
Op deze pagina vind je de workshops van komende periode. Houd de website in de gaten want er komen regelmatig nieuwe workshops bij! 

De workshops voor komende periode:

Workshop dieren tekenen

27 februari, 10.30 tot 12.00 uur
12 incl btw
  • Heb jij altijd al dieren willen leren tekenen? Bekijken welke vormen de dieren hebben, waar de nadruk op ligt en wat de kracht van het dier is? Dat kan! Deze workshop is voor kinderen vanaf 4 jaar tot kinderen van 12 jaar. Je gaat op je eigen niveau aan de slag met het tekenen van dieren.

Workshop mozaïeken

28 februari, 10.30 tot 12.30 uur
15 incl btw
  • De kinderen gaan naar huis met een prachtige creatie. Op hout mogen ze met kindvriendelijke lijm de mozaïeksteentjes opplakken. Als de lijm is gedroogd kunnen we de randjes gaan voegen. Een ding garandeer ik, ieder kind gaat naar huis met een prachtige creatie!

Workshop vrij knutselen

11 maart, 14.30 tot 16.00 uur
12 incl btw
  • Er zijn al veel workshops geweest in het Kinderatelier. En niet alles is opgegaan. Daarom hebben we iets super leuks bedacht! Je mag je vrij komen knutselen! Je kunt gebruik maken van alles wat ik heb. Houten tekenpoppen, houten doosjes, tassen versieren, potjes kleien en nog veel meer! Ook heb ik nog dingen staan die we nog nooit hebben gedaan, zoals gutsen en speksteen bewerken. Kom je ook?

Extra informatie

Leeftijd

Alle leeftijden vanaf 4 jaar zijn welkom. Ideaal dus voor meerdere kinderen per gezin. Maar ook met je vriendje of vriendinnetje aansluiten is natuurlijk hartstikke gezellig! 

Kosten

De kosten variëren. Sommige activiteiten zijn iets duurder of goedkoper.
Dit is afhankelijk van wat we gaan doen.
De meeste activiteiten kosten rond de €12 en €15.

Maximaal 8 tot 10 kinderen

Let op! In verband met veiligheid zijn er maximaal 10 kinderen welkom deel te nemen aan de workshops.

Schoolvakanties

Het is natuurlijk super leuk om tijdens de vakanties te komen knutselen! Papa en mama hebben dan even hun handen vrij en jij kunt je vriendjes en vriendinnetjes weer even zien. 

Zomervakantie

In de maanden juli en augustus zullen er waarschijnlijk geen workshops aangeboden worden en gaan we genieten van een heerlijke vakantie! 

Afzeggen

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Laat het dan weten via: 0618360264 of info@buitendelijntjes-geffen.nl

Vrij inlopen

Je bent uiteraard ook vrij om binnen te komen lopen. Wanneer er echter al 10 kinderen hebben aangemeld of aanwezig zijn, moet ik je helaas weer terug naar huis sturen. In verband met veiligheid is het dan niet mogelijk deel te nemen.