Workshop – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Workshops

Bij het kinderatelier mogen kinderen leren 
door te ontdekken, op hun eigen tempo.

Workshops voor kinderen

Aan de slag met een gerichte opdracht

Vindt je kind het leuk om aan de slag te gaan met een gerichte opdracht? Tussen oudere en jongere kinderen, maar ook leeftijdsgenootjes? Een plek waar elk kind met een prachtig kunstwerk naar huis gaat? Helemaal zelf gemaakt. 
Dan zijn de workshops wellicht iets voor jouw kind!

Elke workshop €5 per kind

Sinds kort is elke workshop €5. 
‘Heeft het ook een waarde van €5?’ Nee zeker niet. De workshops zijn erg waardevol. Mijn visie staat centraal. Ik vind namelijk dat elk kind zichzelf mag zijn. Er is geen prestatiedruk en kinderen leren vanuit (zelf)vertrouwen. 
En dat allemaal rondom creativiteit. De workshop is dus eigenlijk veel meer waard. 

Toch heb ik deze keuze gemaakt. Vanuit mijn gevoel. Omdat ik het voor iedereen toegankelijk wil maken en omdat de planning niet ver vooraf bekend is. 

Let op: aanmelden is wel verplicht. 

"Ze vraagt elke dag als ze wakker wordt: mag ik vandaag naar het Kinderatelier? "

De mogelijkheden...

Activiteit

Elke workshop heeft een eigen activiteit. Deze wordt vooraf bekend gemaakt via de website. Zo weet je precies waar je je kind voor inschrijft.

€5

Je betaalt per workshop €5 per kind. Daarvoor krijg je veel meer terug.

Waardevol

Ik vind het enorm leuk om creatief met kinderen bezig te zijn. Kinderen in hun kracht te zetten en kinderen te ervaren hoe het is om buiten de lijntjes te kleuren, bewegen of creëren. Daar geniet ik van.

Dino (of eenhoorn) timmeren

24 maart, van 14.30 tot 16.00 uur

We gaan een dino timmeren. En als de dino af is gaan we hem ook nog mooi verven en versieren. Deze workshop kan al vanaf 4 jaar. Ik begeleid de kinderen, zodat iedereen met een gave dino naar huis gaat! 
Pssst… je kunt van de dino ook een eenhoorn maken. Aanmelden is verplicht, dat kan door me een appje te sturen: 0618360264. Een mail mag natuurlijk ook. 

Mozaïeken

31 maart, van 14.30 tot 16.00 uur

Dit is een van mijn favorieten. We gaan mozaïeken! 
Ik heb leuke plankjes waar de kinderen een prachtige creatie op mogen maken, maar heb je thuis een dienblad, hout krukje of iets anders, dan mag je dat ook versieren. 

Tovertekenen

7 april, van 14.30 tot 16.00 uur

Deze workshop hebben we al vaker gedaan en was een groot succes! Met toverpoeder en water gaan we prachtige kunstwerken maken. De kinderen mogen het kunstwerk daarna prachtig versieren met verf en misschien wel glitters!

Superheld

14 april, van 14.30 tot 16.00 uur

Wie is jouw superheld? Papa, mama, superman, mega Mindy of Sinterklaas. We gaan van een tekenpop een superheld maken. Eerst gaan we aan de slag met verf en daarna met lappen stof zodat jij jouw superheld een gave cape kunt geven. Aanmelden is verplicht, dat kan door me een appje te sturen: 0618360264. Een mail mag natuurlijk ook. 

Disco

21 april, van 14.30 tot 16.00 uur

Ik ben op 22 april jarig. Hieperdepiep HOERA! Voor mij is het heel lang geleden dat ik mijn Kinderfeestje heb gevierd. En nu ga ik dat weer een keer doen. Ik heb er ontzettend veel zin in! 
We gaan het Kinderatelier ombouwen tot een echte disco! De lampen uit, muziek aan, papier op de kliedermuur en natuurlijk hebben we een echte discolamp! 
Dit wordt een écht feestje! 

Schrijf je nu in!

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven? Je bent dan meteen op de hoogte welke workshops er aangeboden worden en loopt geen kans een workshop mis te lopen. 
Schrijf je direct in! Als cadeautje ontvang je 18 gratis knutselideeën!

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in