Workshop – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Workshops

Bij het kinderatelier mogen kinderen leren 
door te ontdekken, op hun eigen tempo.

Workshops voor kinderen

Aan de slag met een gerichte opdracht

Vindt je kind het leuk om aan de slag te gaan met een gerichte opdracht? Tussen oudere en jongere kinderen, maar ook leeftijdsgenootjes? Een plek waar elk kind met een prachtig kunstwerk naar huis gaat? Helemaal zelf gemaakt. 
Dan zijn de workshops wellicht iets voor jouw kind!

Elke workshop €2 per kind

Sinds kort is elke workshop €2. 
‘Heeft het ook een waarde van €2?’ Nee zeker niet. De workshops zijn erg waardevol. Mijn visie staat centraal. Ik vind namelijk dat elk kind zichzelf mag zijn. Er is geen prestatiedruk en kinderen leren vanuit (zelf)vertrouwen. 
En dat allemaal rondom creativiteit. 

Toch heb ik deze keuze gemaakt. Vanuit mijn gevoel. Omdat ik het voor iedereen toegankelijk wil maken en omdat de planning niet ver vooraf bekend is. 

Let op: aanmelden is wel verplicht. 

"Ze vraagt elke dag als ze wakker wordt: mag ik vandaag naar het Kinderatelier? "

De mogelijkheden...

Activiteit

Elke workshop heeft een eigen activiteit. Deze wordt vooraf bekend gemaakt via de website. Zo weet je precies waar je je kind voor inschrijft.

€2

Je betaalt per workshop €2 per kind. Daarvoor krijg je veel meer terug.

Waardevol

Ik vind het enorm leuk om creatief met kinderen bezig te zijn. Kinderen in hun kracht te zetten en kinderen te ervaren hoe het is om buiten de lijntjes te kleuren, bewegen of creëren. Daar geniet ik van.

Experimenteren

28 oktober, van 15.00 tot 16.00 uur

Deze workshop blijft enorm leuk! We gaan experimenteren met verf, pipetjes, spuitjes, trechters, scheerschuim en nog veel meer gave materialen. 
Kom je ook meedoen? Aanmelden is verplicht, dat kan door me een appje te sturen: 0618360264. Een mail mag natuurlijk ook. 

Schilderworkshop

4 november, van 15.00 tot 16.00 uur

Wil jij ontdekken en experimenteren met verf? Dat kan! 
We gaan aan de slag met kwasten, paletmesjes, pasjes, spuitbussen, waterpistooltjes en nog veel meer leuke materialen om te gaan ontdekken hoe we verf kunnen gebruiken. 
Kom je ook meedoen? Aanmelden is verplicht, dat kan door me een appje te sturen: 0618360264. Een mail mag natuurlijk ook. 

Kleien

11 november, van 15.00 tot 16.00 uur

Een potje kleien, beeldhouwen of een ander prachtig kunstwerk van klei maken. Dat kan tijdens de workshop kleien. Het wordt een geweldige middag waar iedereen met zijn eigen prachtige kunstwerk naar huis gaat. 
Kom je ook meedoen? Aanmelden is verplicht, dat kan door me een appje te sturen: 0618360264. Een mail mag natuurlijk ook. 

Sinterklaas

18 november, van 15.00 tot 16.00 uur

We gaan rondom het thema Sinterklaas aan de slag. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing. Maar dat we creatief aan de slag zullen gaan is een feit. Daarbij vind ik het belangrijk dat elk kind zijn eigen sporen achter kan laten in zijn kunstwerk. Er zijn zeker pepernoten en misschien wel een leuk cadeautje. 

Mozaïeken

25 november, van 15.00 tot 16.00 uur

Dit is een van mijn favorieten. We gaan mozaïeken! 
Ik heb leuke plankjes waar de kinderen een prachtige creatie op mogen maken, maar heb je thuis een dienblad, hout krukje of iets anders, dan mag je dat ook versieren. 

Tovertekenen

2 december, van 15.00 tot 16.00 uur

Deze workshop hebben we al vaker gedaan en was een groot succes! Met toverpoeder en water gaan we prachtige kunstwerken maken. De kinderen mogen het kunstwerk daarna prachtig versieren met verf en misschien wel glitters!

Kaarsen maken en versieren

9 december, van 15.00 tot 16.00 uur

Sinterklaas is in Spanje en de kerstboom mag tevoorschijn worden getoverd. En bij de kerstboom of op de tafel hoort natuurlijk een prachtige kaars. Die gaan we maken met bijenwas. Ook gaan we kleine kaarsjes versieren. 

Disco

16 december, van 15.00 tot 16.00 uur

De laatste workshop voor de kerstvakantie. En we gaan dansen, springen en zingen. Maar we gaan zeker ook schilderen! Trek je je dansschoenen aan 😉 

Schrijf je nu in!

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven? Je bent dan meteen op de hoogte welke workshops er aangeboden worden en loopt geen kans een workshop mis te lopen. 
Schrijf je direct in! Als cadeautje ontvang je 18 gratis knutselideeën!

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in