Vergaderruimte – Buiten de lijntjes

Vergaderruimte

Ben je op zoek naar een sfeervolle, kleine vergaderruimte? Voor maximaal 12 personen? Waar alles voor je geregeld kan worden?
Een flip-over, koffie, thee, iets lekkers, een heerlijke en gezonde lunch? Dan is Buiten de lijntjes perfect. 

De ruimte was perfect. Er hangt een heerlijke energie die zelfs de ADHD-er in ons midden tot rust bracht. We hebben een heerlijke, gezonde, vegetarische lunch gehad en er was voldoende koffie en thee. Wij komen hier zeker terug!

-Milou

Faciliteiten

In de ruimte staat een lange tafel van meer dan vijf meter lang. Aan deze tafel staan 12 houten stoelen. Verder is er een halletje met toilet. In de keuken staat een koelkast met klein vriesvakje, oven en elektrisch pitje. Er staat een flip-over met voldoende papier. 

Let op: in de ruimte is geen Wifi, laptop of ander materiaal. Er heerst dus een oase van rust. Mocht je er toch gebruik van willen maken, neem het dan zelf mee. 

Kachel

Op koude dagen wordt de ruimte verwarmd met een houtkachel. Dat zorgt ervoor dat het de fijne energie en sfeer nog meer benadrukt. 
Wij zorgen dat de ruimte lekker warm is als jullie beginnen. Ook is er voldoende hout om de kachel aan te houden. Het aanhouden van de kachel mag je dus zelf doen. 

Eten

We hebben een fijne samenwerking met Sparkle & SpiceZij kunnen met heel veel liefde een ontbijt, lunch, een borrelplank of diner verzorgen dat voldoet aan al je eisen. Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, met bubbels of zonder bubbels. Er is heel veel mogelijk!

Locatie

Buiten de lijntjes is te vinden op een boerderij. Er is voldoende ruimte om in pauzes een wandeling te maken over een onverharde weg, langs de weilanden af. Dit is een korte wandeling van ongeveer 10 minuten.
Merk je dus dat je even de buitenlucht in wilt, dan is dat mogelijk. 

Tip: bij regenachtig weer, kun je het beste oude schoenen of laarzen meenemen. 

Kosten

  • € 135 per dagdeel
  • € 245 per dag

De kosten voor een ontbijt, lunch of diner zijn €25 per persoon extra. 

Ik was op zoek naar een ruimte rondom Den Bosch, waar ik met vijf andere vrouwen terecht kon voor onze opleiding NLP. Het is een prachtige ruimte die sfeervol is ingericht. De lunch is echt een aanrader. Alleen daarvoor zou ik nog een keer terugkomen! Heerlijk!! Ik raad het je zeker aan om deze prachtige ruimte te huren.

- Veronique

Reserveren