Slecht-weer-pakket – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Slecht-weer-pakket

Herfst. Ik vind het een heerlijk seizoen. Maar bij herfst hoort ook regen. Heeft je kind genoeg op beeldschermen gekeken? En wil je een keer iets anders? Dan zijn de slecht-weer-pakketten een groot succes! 
Drie knutselpakketten voor een mooie prijs! Bij mooi herfstweer buiten timmeren en als het regent kun je binnen aan de slag. Ideaal! 

In het slecht-weer-pakket zit...

Dino-pakket

Vind je dinosaurussen heel gaaf? En houd je van timmeren? Dan is dit thuispakketje perfect voor jou! Ga aan de slag met op maat gezaagd hout, een schuurpapiertje en spijkers. Daar mag jij een echte dino van maken! En als je klaar bent, kun je hem ook nog verven.
Succes gegarandeerd! Want daarna kun je er nog super lang mee spelen. 
Exclusief verf.

Mozaïekpakket

In dit mozaïekpakket zitten de volgende spullen:
– hout plankje van 15 bij 15 cm
– mozaïeksteentjes met afgeronde randen (geen scherpe randjes)
– mozaïeklijm
– mozaïekvoegsel
Je heb zelf nog een kwast nodig. 

Slijm-pakket

In dit slijmpakketje zit alles wat je nodig hebt om glow-in-the-dark slijm te maken! Dat is dus slijm die licht geeft in het donker!
En heel belangrijk, hierbij wordt niet heel je huis vies! Ideaal! 

Er zit in:
– kinderlijm
– baking soda
– lenzenvloeistof
– glow-in-the-dark verf
– pipetje

Bestel direct het slecht-weer-pakket!

€29,95

En ga thuis aan de slag!

De uitlegfilmpjes, waarvan er een aantal uitleg gaven over de knutselpakketjes die ik had besteld, zijn duidelijk, grappig en inspirerend. Mijn zoon en ik keken samen naar de uitlegfilmpjes, dit was top.

– Melanie

Ik ga zeker nog een keer bestellen. Onze dochter heeft al slijm gemaakt en het mozaïekplankje gemaakt. Ergens begin december krijgt ze het dino-pakket 😉

– Lotte

Ik ben fan! De kinderen hebben vandaag slijm gemaakt. Dit is de eerste keer dat niet heel mijn huis onder de scheerschuim zit! 

– Cindy