Knutsel-abonnement kleuters december 2020 – Kinderatelier Buiten de lijntjes

December 2020

De feestdagen staan voor de deur! 
In dit pakket zit toverpoeder (ecoline-poeder) en een spuitbusje.

Lees snel verder wat je ermee kunt doen. Ook vertel ik hieronder goed en minder goed nieuws. 

Goed en minder goed nieuws

Ik zal beginnen met het goede nieuws. 
Zoals ik jullie vorige keer al had beloofd zit er bij dit knutselpakket een heel gaaf cadeautje. Ik ben naast creatieve duizendpoot namelijk ook kinderboekenschrijfster. Afgelopen zomer is mijn eerste boek Droomwensen uitgekomen die ik bij dit knutselpakket als cadeautje heb toegevoegd. 
Heel veel plezier ermee. Hopelijk mag ik je inspireren 🙂 

Dan nu het minder goede nieuws. Ondertussen mag ik elke maand meer dan 45 knutselabonnementen verzenden. Ontzettend gaaf om te doen, maar ontzettend tijdrovend. Daarom heb ik besloten te stoppen met de knutsel-abonnementen. Daarvoor in de plaats ga ik mijn best doen zoveel mogelijk variatie aan te bieden in de losse knutselpakketten
Ik ga het abonnement stopzetten, waardoor de automatische machtiging ook stopgezet wordt. 
In januari krijgen jullie nog één keer een pakketje thuisgestuurd. Dat zal de laatste worden. 

Ga aan de slag!

Dit is ontzettend gaaf materiaal! 

1. Zorg dat de ondergrond goed is afgedekt. Het is namelijk ecolinepoeder. Het gaat dus niet gemakkelijk uit kleren of je tafel. Ik leg meestal een vuilniszak met daarop een oude handdoek. 
2. Strooi het toverpoeder op papier of een canvasdoek. Je hoeft niet al het poeder er meteen op te strooien. Met dit poeder kun je ongeveer 3 tot 5 keer doen (zie afbeelding hieronder). 

3. Doe water in het spuitbusje dat ook is toegevoegd. 
4. Wat gebeurt er als je het toverpoeder natspuit? Laat je kleuter daar mee experimenteren. Wat gebeurt er als je veel water gebruikt? En bij weinig water? En als je het papiertje optilt, wat gebeurt er dan? Kun je misschien met een oude tandenborstel, een takje uit de tuin of oude lepel vormen maken? 

Succes gegarandeerd! 

Ik wens jullie hele fijne feestdagen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!