Knutsel-abonnement december 2020 – Kinderatelier Buiten de lijntjes

December 2020

De feestdagen staan voor de deur! 
In dit pakket zit een tekenpop, verf en een kwast. 

Lees snel verder wat je ermee kunt doen. Ook vertel ik hieronder goed en minder goed nieuws. 

Goed en minder goed nieuws

Ik zal beginnen met het goede nieuws. 
Zoals ik jullie vorige keer al had beloofd zit er bij dit knutselpakket een heel gaaf cadeautje. Ik ben naast creatieve duizendpoot namelijk ook kinderboekenschrijfster. Afgelopen zomer is mijn eerste boek Droomwensen uitgekomen die ik bij dit knutselpakket als cadeautje heb toegevoegd. 
Heel veel plezier ermee. Hopelijk mag ik je inspireren 🙂 

Dan nu het minder goede nieuws. Ondertussen mag ik elke maand meer dan 45 knutselabonnementen verzenden. Ontzettend gaaf om te doen, maar ontzettend tijdrovend. Daarom heb ik besloten te stoppen met de knutsel-abonnementen. Daarvoor in de plaats ga ik mijn best doen zoveel mogelijk variatie aan te bieden in de losse knutselpakketten
Ik ga het abonnement stopzetten, waardoor de automatische machtiging ook stopgezet wordt. 
In januari krijgen jullie nog één keer een pakketje thuisgestuurd. Dat zal de laatste worden. 

Ga aan de slag!

Misschien kan jouw peuter van de tekenpop een pietje maken? Of mama, papa, opa of oma? Misschien kan jouw kind er al een gave superheld van maken? Of de kerstman?
En als hij klaar is kun je een mooi plekje zoeken. Er mee spelen is natuurlijk ook heel erg leuk! 

Ik wens jullie hele fijne feestdagen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!