Kindertekening laten analyseren – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Tekening laten analyseren

Kindertekeningen analyseren

Tekeningen kunnen enorm veel vertellen en ik vind het belangrijk dat er naar het kind gekeken wordt. Elk kind mag zichzelf zijn en soms heeft het kind een behoefte of wil het iets zeggen, maar kan of durft het kind dat niet. Deze informatie kunnen we dan uit een kindertekening halen. Met deze informatie kunnen we het kind helpen en echt zichzelf laten zijn. 

Kinderen teken uit plezier. Maar ook om dingen te verwerken. Moeten alle tekeningen geanalyseerd worden? Nee hoor, maar als je je zorgen maakt kan een tekening je heel veel vertellen over wat er van binnen omgaat in je kind. 

Niet alleen tekeningen van kinderen kunnen geanalyseerd worden. Ook tekeningen van pubers, volwassenen of ouderen kunnen gelezen worden. Ook krijg ik vaak de vraag, vanaf wanneer een tekening geanalyseerd kan worden. Dit kan al vanaf het moment dat een kind een potlood vast kan houden en op het papier ‘tekent’. 

Ik vind het belangrijk dat elke tekening met respect wordt behandeld. Ik ga dan ook respectvol om, met de tekeningen die ik ontvang. 
Ik behandel en analyseer elke tekening met liefde. 

Je tekening laten lezen

Ik wil jou graag helpen je kind beter te begrijpen.
Merk je dat er iets aan de hand is met je kind? Weet je niet precies wat er aan de hand is? Kun je er de vinger niet opleggen? Wil je je kind heel graag helpen? 
Ik analyseer al jaren kindertekeningen. Eerst als logopedist, nu als kindertherapeut. 

Ik help je graag jouw kind beter te begrijpen. Mocht je daar behoefte aan hebben, geef ik je adviezen, n.a.v. de tekening. 

Tekening laten lezen

Ik help je je kind beter begrijpen
€49
39
  • Ben je benieuwd naar wat er in je kind omgaat?
  • Ben je benieuwd hoe jouw kind in zijn vel zit?
  • Wil je jouw kind beter begrijpen?

Kinderen beter begrijpen

Mocht je zelf meer willen leren over het analyseren van tekeningen. Dat kan! In het Kinderatelier geef ik regelmatig workshops en lezingen. Ook doe ik dat op locatie. 
Dit heb ik geleerd van Eveline Ruitenberg van Kinderen beter begrijpen (www.evelineruitenberg.com). Zij biedt een prachtige training aan, waarmee je alle kneepjes van het vak leert. Enorm inspirerend en waardevol.  

Korting

Omdat ik kindertekeningen kan analyseren volgens de manier van Kinderen beter begrijpen én ik licentietraining ben, 
mag ik jullie een gave korting aanbieden op het programma van Eveline. 
Online training Kindertekeningen lezen en begrijpen aanbieding voor €347 i.p.v. €449!