Kinderfeestjes – Kinderatelier Buiten de lijntjes

hieperdepiep HOERA!

Kinderfeestjes

Na een kinderfeestje zit alles onder de glitters, verf of staat je hele huis op zijn kop. Hoe fijn is het dan om het kinderfeestje ergens te vieren, waar je de deur achter je dicht kunt trekken, de afwas niet hoeft te doen, niet hoeft op te ruimen en de kinderen een geweldige middag hebben gehad. Een dag om nooit te vergeten! En waar nog jaren over nagepraat wordt. 
Dat kan bij Kinderatelier Buiten de lijntjes!

Bij Kinderatelier Buiten de lijntjes...

...is er geen minimaal aantal kinderen

In tegenstelling tot andere plekken, is er bij het Kinderatelier geen minimum aan kinderen. Dus als je met 4, 5 of misschien wel minder kinderen je kinderfeestje wilt vieren, kan dat! En je betaald gewoon per kind. 

...kan alles

Wil jij zelf het avondeten meenemen? Heb je een leuk spel wat je graag zou willen doen? Of wil je een thema kinderfeestje? Ik ben erg ruim- en meedenkend en (bijna) alles is mogelijk. Geef het gerust aan!

...is de jarige gratis welkom

De jarige mag gratis deelnemen aan het kinderfeestje.! Ongeacht met hoeveel kinderen je komt. Dat is altijd een feestje! 

Extra informatie

Duur kinderfeest

Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Je mag de kinderen op onze locatie af laten zetten en weer op laten halen door hun ouders. Jij als ouder van de jarige blijft er uiteraard bij. Bij jullie thuis verzamelen en gezamenlijk hierheen komen mag natuurlijk ook. 
Bij het kinderatelier is er de mogelijkheid om de cadeautjes uit te pakken via een leuk spel. 

Kosten

De kosten zijn €12,50 per kind. Als je je de kinderen wil laten schminken dan komt er een meerprijs van €1,50 bij. Samen frietjes eten en zo je kinderfeestje afsluiten kan natuurlijk ook. Dan is er een meerprijs van €4,- per kind.

Frietjes eten

In samenwerking met ’t Akkertje 2.0 in Geffen, bieden wij ook frietjes aan. De kinderen krijgen dan frietjes met een snack. De meerprijs is €4,- per kind. 

Ranja, soesjes, fruit en snoepjes.

De kinderen krijgen onbeperkt ranja of water. Ook krijgen ze soesjes, fruit en snoepjes. Zo wordt het een echt feestje. 

Datum en tijd

De datum en tijd wordt in overleg bepaald. Kinderfeestjes kunnen op woensdag en vrijdag gevierd worden. Heb je voorkeur voor een andere dag, geef het dan gerust aan, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. 

Locatie

De informatieavond vindt plaats in Kinderatelier Buiten de lijntjes. Het adres is De Gement 3 in Geffen. Als je de oprit oprijdt, ga je de eerste afslag links en meteen weer rechts. Daar kun je parkeren en is het Kinderatelier aan je linkerkant. Mocht je het niet kunnen vinden, dan mag je me altijd bellen: 0618360264. 

De kinderfeestjes

Wij bieden vier kinderfeestjes aan. Maar er is veel mogelijk. Heb je een thema of andere wensen? Neem dan gerust contact op. 
Ik ben erg ruim- en meedenkend en samen kunnen we er ook voor jouw kind een geweldig kinderfeestje van maken!

Heb je vragen over de kinderfeestjes? Neem gerust contact op!