Kinderfeestje Van alles wat – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Kinderfeestje "Van alles wat"

Kom je ook je kinderfeestje bij Kinderatelier Buiten de lijntjes vieren? 

Hieperdepiep HOERA!

Schilderen, kleien en houten poppetjes verven is natuurlijk super leuk! Maar wat is het gemakkelijk om dat ergens anders te doen. Ergens waar het vies mag worden en alle materialen en voorzieningen afgestemd zijn op kinderen. Kinderatelier Buiten de lijntjes is daarvoor de juiste plek! 

Van alles wat

Tijdens dit kinderfeestje mogen de kinderen van alles wat doen. Ze mogen als een echte kunstenaar schilderen aan een schildersezel, ze mogen 2 houten poppetjes beschilderen en ook mogen ze een mooi dier kleien. 
Tussendoor is er ruimte om buiten te spelen of eventueel te schminken. Dit is een kinderfeestje dat voor elk kind leuk is. Er is veel diversiteit en afwisseling. Kortom: succes gegarandeerd. 

Extra informatie

Duur kinderfeest

Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Je mag de kinderen op onze locatie af laten zetten en weer op laten halen door hun ouders. Jij als ouder van de jarige blijft er uiteraard bij. Bij jullie thuis verzamelen en gezamenlijk hierheen komen mag natuurlijk ook. 
Bij het kinderatelier is er de mogelijkheid om de cadeautjes uit te pakken via een leuk spel. 

Kosten

De kosten zijn €12,50 per kind. Als je je de kinderen wil laten schminken dan komt er een meerprijs van €1,50 bij. Samen frietjes eten en zo je kinderfeestje afsluiten kan natuurlijk ook. Dan is er een meerprijs van €4,- per kind.

Frietjes eten

In samenwerking met ’t Akkertje 2.0 in Geffen, bieden wij ook frietjes aan. De kinderen krijgen dan frietjes met een snack. De meerprijs is €4,- per kind. 

Ranja, soesjes, fruit en snoepjes.

De kinderen krijgen onbeperkt ranja of water. Ook krijgen ze soesjes, fruit en snoepjes. Zo wordt het een echt feestje. 

Datum en tijd

De datum en tijd wordt in overleg bepaald. Kinderfeestjes kunnen op woensdag en vrijdag gevierd worden. Heb je voorkeur voor een andere dag, geef het dan gerust aan, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. 

Locatie

De informatieavond vindt plaats in Kinderatelier Buiten de lijntjes. Het adres is De Gement 3 in Geffen. Als je de oprit oprijdt, ga je de eerste afslag links en meteen weer rechts. Daar kun je parkeren en is het Kinderatelier aan je linkerkant. Mocht je het niet kunnen vinden, dan mag je me altijd bellen: 0618360264. 


Een kinderfeestje dat indruk maakt. Een dag om nooit te vergeten!

Vragen? Stel ze gerust.