Kinderfeest Dinosaurus – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Dinosaurus kinderfeestje

Kom je ook je kinderfeestje bij Kinderatelier Buiten de lijntjes vieren? 

Hieperdepiep HOERA!

Is jouw kind ook fan van dinosaurussen? Kent hij alle namen? Wat ze aten? Wanneer ze leefden? Hoe groot ze waren? Dan is dit kinderfeestje perfect voor jouw kind! 
De dino’s Puk, Pip en Pem moeten opnieuw in elkaar gezet worden. Aan de hand van een leuk en spannend verhaal worden de kinderen meegenomen in het dino-thema. 

Timmeren en schilderen

De kinderen krijgen een verhaal te horen over drie dino’s, Puk, Pip en Pem. Zij beleven een avontuur waarbij hun talenten centraal staan. Helaas hebben de dinosaurussen ook een probleem. De kinderen mogen hen helpen!
Ze gaan aan de slag met hout, spijkers en een hamer. Daar mogen ze hun eigen dino van maken. Succes gegarandeerd!
En als de dino dan klaar is dan mogen de kinderen hem ook nog een mooi kleurtje geven met verf en een kwast. 

Dit is een kinderfeestje waar nog jaren over gepraat wordt. Een feestje om nooit te vergeten!

Geen minimaal aantal kinderen

In tegenstelling tot andere plekken, is er bij het Kinderatelier geen minimum aan kinderen. Dus als je met 4, 5 of misschien wel minder kinderen je kinderfeestje wilt vieren, kan dat! En je betaald gewoon per kind. 

Alles kan

Wil jij zelf het avondeten meenemen? Heb je een leuk spel wat je graag zou willen doen? Of wil je een thema kinderfeestje? Ik ben erg ruim- en meedenkend en (bijna) alles is mogelijk. Geef het gerust aan!

De jarige is gratis

De jarige mag gratis deelnemen aan het kinderfeestje.! Ongeacht met hoeveel kinderen je komt. Dat is altijd een feestje! 

Extra informatie

Duur kinderfeest

Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Je mag de kinderen op onze locatie af laten zetten en weer op laten halen door hun ouders. Jij als ouder van de jarige blijft er uiteraard bij. Bij jullie thuis verzamelen en gezamenlijk hierheen komen mag natuurlijk ook. 
Bij het kinderatelier is er de mogelijkheid om de cadeautjes uit te pakken via een leuk spel. 

Kosten

De kosten zijn €12,50 per kind. Als je je de kinderen wil laten schminken dan komt er een meerprijs van €1,50 bij. Samen frietjes eten en zo je kinderfeestje afsluiten kan natuurlijk ook. Dan is er een meerprijs van €4,- per kind.

Frietjes eten

In samenwerking met ’t Akkertje 2.0 in Geffen, bieden wij ook frietjes aan. De kinderen krijgen dan frietjes met een snack. De meerprijs is €4,- per kind. 

Ranja, soesjes, fruit en snoepjes.

De kinderen krijgen onbeperkt ranja of water. Ook krijgen ze soesjes, fruit en snoepjes. Zo wordt het een echt feestje. 

Datum en tijd

De datum en tijd wordt in overleg bepaald. Kinderfeestjes kunnen op woensdag en vrijdag gevierd worden. Heb je voorkeur voor een andere dag, geef het dan gerust aan, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. 

Locatie

De informatieavond vindt plaats in Kinderatelier Buiten de lijntjes. Het adres is De Gement 3 in Geffen. Als je de oprit oprijdt, ga je de eerste afslag links en meteen weer rechts. Daar kun je parkeren en is het Kinderatelier aan je linkerkant. Mocht je het niet kunnen vinden, dan mag je me altijd bellen: 0618360264. 

Vragen? Stel ze gerust