Homepagina – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Hier mag elk kind zichzelf zijn

Bij het kinderatelier mogen kinderen leren 
door te ontdekken, op hun eigen tempo.

Ja! Ik wil een GRATIS e-book ontvangen, met 18 originele, gemakkelijke, leuke en informatieve knutselideeën!

Kinderatelier Buiten de lijntjes

Bij Kinderatelier Buiten de lijntjes kunnen kinderen zichzelf zijn. Er is geen prestatiedruk, kinderen mogen zelf aan de slag met een opdracht, ze worden niet getest of vergeleken, maar mogen hun eigen ontwikkeling volgen. Dat vind ik belangrijk. Genieten, plezier hebben, communiceren met anderen, elkaar helpen, leren vanuit (zelf)vertrouwen, maar vooral jezelf zijn. Mogen en kunnen uiten wat jij voelt of doet, bijvoorbeeld je dromen. 
En dit allemaal gekoppeld aan creativiteit. 

Workshops voor kinderen

Aan de slag met een gerichte opdracht

Vindt je kind het leuk om aan de slag te gaan met een gerichte opdracht, waar ze hun fantasie en creativiteit kunnen uiten? Tussen oudere en jongere kinderen, maar ook leeftijdsgenootjes? Een plek waar elk kind met een eigen, uniek en prachtig kunstwerk naar huis gaat? 
Dan zijn de workshops wellicht iets voor jouw kind! 

Jana vond het superleuk! Ze vroeg toen ze naar bed ging, waar moet ik mijn Laura-kleren neerleggen? Nu al zin in volgende week!

Mijn beloftes...

Ieder kind mag zichzelf zijn

Je kind zal niet vergeleken of getest worden. Hij mag zijn eigen ontwikkeling doormaken, waarbij ik jouw kind ga volgen.

Strippenkaart onbeperkt te gebruiken

Voor de lessen van het Kinderatelier kunt u een strippenkaart kopen die varieert van 2 tot 15 strippen. Deze strippenkaarten zijn onbeperkt te gebruiken. Ook nog over 5 jaar.

Leren vanuit vertrouwen

Hier leren kinderen te vertrouwen op hun eigen talenten. Ze leren deze talenten ontdekken en toe te passen. Kortom zelfvertrouwen.

Online werkboek

Merk jij frustratie bij jezelf? Voel je onmacht? Merk je dat er iets aan de hand is met je kind, maar weet je niet wat? 
Merk je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Dat het je iets wil vertellen, maar dit niet kan, wil of durft? 
Merk je dat wat jij je kind wil bieden, in de praktijk niet aansluit op wat lukt? 

Weet, je bent niet de enige. Ouders willen bijna allemaal hetzelfde. Liefde meegeven aan hun kind. Kortom, liefdevol opvoedingen. Soms lukt dat niet helemaal. Omdat jij niet lekker in je vel zit, omdat je kind niet lekker in zijn vel zit, of omdat de situatie op dat moment niet fijn is. 
Toch kun je liefde meegeven in elke situatie. Ik wil je dit leren door creativiteit in te zetten. 

Ik wil je graag helpen, lees snel verder. 

Bij het kinderatelier mag je blijven dromen

Hoe vaak krijgt jouw kind te horen dat iets niet kan? "Nee, je kunt later geen prinses worden." "Nee, je kunt niet naar de maan." Ik wil juist dat kinderen blijven dromen. Hoe jong of oud je ook bent, je kunt je dromen altijd waar maken.

Blijf dromen, blijf lachen, blijf jezelf

Dit vind ik belangrijk

Ieder kind mag zichzelf zijn

Gedraagt je kind zich op school anders dan thuis? Laat hij clownesk gedrag zien? Maak je je zorgen over je kind? Gaat je kind niet graag naar school? 
Bij Kinderatelier Buiten de lijntjes mogen kinderen zichzelf zijn. Ze worden niet gemeten of vergeleken. Ze hoeven niet te voldoen aan een bepaald gemiddelde. 
Elk kind maakt zijn eigen ontwikkeling door, heeft zijn eigen interesses en zijn eigen dromen. Dat vind ik belangrijk. 

DSC_1088
Logo...

Blijf altijd dromen

Hiermee bedoel ik dat alles mogelijk is. Zolang je het kunt bedenken, kun je het waarmaken. 
Aan de hand van visualisaties, fantaseren en grenzeloos te blijven dromen, leren kinderen dat ze niet op moeten geven, ze echt iets willen er altijd een weg is en dat grenzeloos dromen goed is. Niet in beperkingen denken, werkt verademend en is een belangrijke les voor je verdere leven. 

Werken vanuit zelfvertrouwen

Fouten maken mag, want van fouten kun je leren. Herken je dat? Je kind komt het schoolplein opgerend met een prachtig knutselwerk in zijn handen. Tot in de details uitgewerkt. Je kijkt rond en ziet dat de hele klas prachtige knutselwerken heeft gemaakt. Echter zien ze er wel allemaal exact hetzelfde uit. Bij het Kinderatelier hoeft een boom niet perse bruin met groen te zijn. Paars, roze, geel, blauw of een andere kleur mag ook! Het Kinderatelier heet niet voor niets ‘Buiten de lijntjes’. 

DSC_1127

Lessen

Tijdens de lessen staat mijn visie centraal. Nou ja, jouw kind staat dus centraal 😉 
Neem snel een kijkje, want we hebben korting op veel strippenkaarten! 

Workshop, les of kinderfeestje

Bij het Kinderatelier bieden we verschillende activiteiten aan. Kinderen zijn welkom om deel te nemen aan een workshop. Deze worden enkele keren per maand aangeboden. Ook bied ik lessen aan. Tijdens die lessen is er meer structuur en krijgen de kinderen een opdracht en het materiaal aangeboden. Elke les duurt een uur en deze zullen op vrijdagmiddag aangeboden worden. 
Vind je het leuk om je kinderfeestje bij het Kinderatelier te vieren? Dat mag ook! 

Eigenaar Kindeatelier Buiten de lijntjes

Als 14 jarig meisje had ik een droom. Deze droom bleef al die jaren. Maar nooit durfde ik de stap te nemen mijn droom uit te laten komen. Tot iemand tegen mij zei, je hebt zelf de touwtjes in handen. Jij kunt bepalen of je een gelukkig of ongelukkig leven leeft. 
En dat klopt! Ik ben een plan gaan maken en volg dit plan. Ik ga mijn droom uit laten komen en geniet van het leven!

Schrijf je nu in!

Bij het kinderatelier bieden we heel veel aan. Voor elk kind wel iets wat bij hem of haar past. De visie van het Kinderatelier is dat elk kind zichzelf mag zijn, mag blijven dromen en ontwikkelen op hun eigen manier. En dat allemaal gekoppeld aan creativiteit. 

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in