Cursus – Kinderatelier Buiten de lijntjes

Cursus 'Wie ben jij?'

In 10 weken vaardigheden leren waar je je hele leven plezier van hebt. Waar ben je goed in? Wat is je talent?
Wat wil jij graag leren? 
Wat is je droom? Wie is je held?

Logo 2

Is jouw kind volledig zichzelf?

Is je kind in elke situatie zichzelf? Op school, thuis, bij vriendjes? Natuurlijk hoef je niet overal precies hetzelfde te zijn. Maar je kunt op verschillende manieren jezelf zijn. 
Laat je kind clownesk gedrag zien? Voelt je kind zich faalangstig of perfectionistisch? Durft je kind te blijven dromen? Grenzeloos.
Voel jij je wel eens machteloos? Heb je het gevoel dat je jouw kind niet alles kunt geven wat je wil? Heb je zelf ook moeite met dit thema? 
Dan is deze cursus wellicht iets voor je kind. 

Wie ben jij?

Doe jij als ouder wat je leuk vindt? Ga je met plezier naar je werk? Heb je nog steeds dromen? Zorg je ook dat deze dromen uitkomen? Weet je waar je goed in bent en ben je daar trots op? Geef je jezelf complimentjes? 

Dit zijn wel dingen die wij onze kinderen willen leren. Ik tenminste. De volgende punten zullen centraal staan in de cursus: 

Logo 2

Ik stel veel vragen aan jou als ouder. Belangrijke vragen.

Logo 2

Gekoppeld aan creativiteit

Alles wat we doen en leren zal gekoppeld zijn aan creativiteit. We gaan tekenen, schilderen, figuurzagen, mozaïeken, knutselen en nog veel meer. 
Creativiteit is een belangrijk onderdeel. De definitie van creativiteit is een nieuw en waardevol producten ontwerpen. En elk product dat de kinderen ontwerpen is nieuw en waardevol, voor henzelf, maar ook voor de mensen om hen heen. 

Meer informatie

10 lessen

Het zijn reeksen van 10 lessen. In maart zal er een nieuwe cursus starten. Elke week zie ik de kinderen op vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur. 
De volgende data zullen worden aangehouden: 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, 10 april, 24 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei

Kosten

De kosten zijn €149 per kind. Hiervoor mogen de kinderen elke week een uur creatieve activiteiten komen doen, rondom het thema ‘wie ben jij?’. Kinderen krijgen een positief beeld van wie ze zijn, wat ze kunnen en welke dromen ze nog hebben.

Groepen

De groep zal bestaan uit 6 tot 8 kinderen. Bij minimaal 2 kinderen zal de cursus doorgaan.
In verband met het aanbod, zal de cursus alleen geschikt zijn voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. 

Waarom dit programma?

Ik merk dat leerkrachten, door het systeem en wetgeving, hele waardevolle lessen niet mee kunnen geven aan kinderen. Ik ben van mening dat goed voor jezelf zorgen/ zelfliefde, bepalen wat je al hebt geleerd en wat je nog wilt leren, uitzoeken waar je talenten liggen en blijven dromen een belangrijk onderdeel van ons volwassen leven is. Echter komt dit maar minimaal aan bod in het huidig onderwijs. Daar wil ik verandering in brengen en kinderen dit door middel van creativiteit meegeven.

Aanmelden

Aanmelden kan via: 

Locatie

Kinderatelier Buiten de lijntjes
De Gement 3
5386 KG Geffen
Als je de oprit oprijdt, de eerste links en dan rechts. Daar kun je parkeren en zie je de ingang van het kinderatelier.

                                                                                                  Durft jouw kind zichzelf te zijn? 

Waarom dit programma?

Ik merk dat leerkrachten, door het systeem en wetgeving, hele waardevolle lessen niet mee kunnen geven aan kinderen. Ik ben van mening dat goed voor jezelf zorgen/ zelfliefde, bepalen wat je al hebt geleerd en wat je nog wilt leren, uitzoeken waar je talenten liggen en grenzeloos blijven dromen een belangrijk onderdeel van ons volwassen leven zijn. Echter komt dit maar minimaal aan bod in het huidig onderwijs. Daar wil ik verandering in brengen en kinderen dit door middel van creativiteit meegeven. 

Ik garandeer...

Heb je een vraag? Stel hem gerust!